Percheziţii la persoane bănuite de furt de cablu telefonic / trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti

Media 3:48 pm - 5 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru Percheziţii la persoane bănuite de furt de cablu telefonic / trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti

La data de 04 februarie 2015, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Călăraşi, Poliției Orașului Lehliu Gară şi Secției 7 Dor Mărunt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Răzvani, la persoane bănuite de furt de cablu telefonic.
În fapt, în cursul lunii ianuarie 2016, trei bărbaţi au fost prinşi de poliţişti în timp ce transportau cu o autoutilitară 114 kg de înveliş metalic din plumb provenit de la cablu telefonic şi 30 kg de sârmă din cupru, componentele pe care intenţionau să le valorifice la un centru de fier vechi.
Din cercetări a reieşit că, la data de 06 ianuarie 2016, cele trei persoane ar fi sustras cabluri subterane ale unui reţele de telefonie, de pe raza comunei Independenţa.
În continuarea activităţilor desfăşurate, poliţiştii au dispus ieri măsura reţinerii lui S. Marius, de 27 ani, I. Viorel, de 41 ani, şi M. Viorel, de 41 ani, toţi din satul Răzvani, judeţul Călăraşi.
Persoanele bănuite de furt calificat au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Comentariile sunt inchise.