Peste 350 de misiuni de ordine publică executate de jandarmii călărăşeni în luna Ianuarie

Media 3:46 pm - 5 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru Peste 350 de misiuni de ordine publică executate de jandarmii călărăşeni în luna Ianuarie

În luna Ianuarie a.c., jandarmii călărăşeni au executat peste 350 de misiuni de ordine publică pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, la nivelul judeţului Călăraşi.
În această perioadă, aproximativ 1350 de jandarmi au executat misiuni specifice de menţinere și asigurare a ordinii publice, atât în mediul urban cât şi în mediu rural, pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, cultural artistice și religioase, precum și acţiuni specifice în colaborare cu lucrătorii silvici pentru combaterea furtului de material lemnos.
În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 174 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 71500 lei.
De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 31 infracţiuni, dintre care 18 în acțiuni proprii și 14 în cooperare cu Poliţia, fiind identificați 27 autori.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.