Update: Bărbat deosebit de periculos căutat de polițiști.

Media 9:18 pm - 5 octombrie, 2023 0

La data de 5 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

În fapt, în jurul orei 01:20, un bărbat, de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul imobilului, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical.

Bărbatul, de 35 de ani, se sustrage căutarilor, iar, în prezent, se efectuează activități pentru depistarea sa.

Căutarile sunt efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași.

Rugăm cetățenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență 112.

Update: 9.10.2023

În această dimineață, 9 octombrie, bărbatul de 35 de ani, din comuna Roseți, județul Călărași, căutat de polițiști pentru agresiunea comisă la data de 5 octombrie a.c., asupra mai multor persoane, s-a predat.

În prezent, acesta se află în custodia polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Lasă răspuns »