Bănuit de furt din anexă, reţinut de poliţiştii din Călăraşi

Media 3:50 pm - 5 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru Bănuit de furt din anexă, reţinut de poliţiştii din Călăraşi

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au reţinut, la data de 04 februarie 2016, un bărbat de 29 ani, din Călăraşi, care ar fi sustras obiecte metalice din anexa unei societăţi comerciale din localitate.
Din cerecetările efectuate, a rezultat că P. Mădălin a pătruns fără drept, în noaptea de 02/03 februarie 2016, în magazia unei unităţi economice de pe strada Varianta Nord, de unde ar fi sustras diverse componente metalice, creând un prejudiciu de 10.000 lei.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au condus la identificarea cu operativitate a persoanei bănuite, o serie din obiectele sustrase fiind recuperate de la un centru de achiziţii deşeuri metalice.
P. Mădălin a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

Comentariile sunt inchise.