Incredibil! Caz unic in Romania. Cu mortul in cosciug pe treptele BCR

Media 4:06 pm - 28 noiembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Incredibil! Caz unic in Romania. Cu mortul in cosciug pe treptele BCR

Un bărbat din comuna Modelu a adus un cosciug cu mortul în el în fața sediului BCR Călărași, după ce reprezentanții băncii au refuzat să-i restituie economiile decedatului, pentru care avea împuternicire. Bărbatul care a recurs la acest gest extrem a avut grijă de persoana decedată în ultimii 3 ani, pensia respectivului fiind economisită in contul deschis la BCR.

Vezi imaginile și ce a declarat bărbatul în legatura cu acest caz:

 

 

Precizare BCR:

Legat de reportajul publicat pe site-ul mediacalarasi.ro – Incredibil! Caz unic in Romania. Cu mortul in cosciug pe treptele BCR , as  vrea sa fac urmatoarea precizare:

Conform legii, o persoana imputernicita pe contul bancar al unei alte persoane, poate face operatiuni pe acest cont atat timp cat titularul de cont este in viata. Dupa deces, operatiuni pe contul curent detinut de persoana decedata se pot face numai dupa ce au fost incheiate formalitatile de succesiune, doar de catre mostenitorul legal al titularului de cont. Prin urmare, desi intelegem situatia regretabila in care se afla domnul din articolul scris de dumneavoastra, suntem nevoiti sa respectam reglementarile legale in vigoare.  

Andreea Nicoleta Deliu
Specialist relatii publice
Departamentul Comunicare Externa si Evenimente
Directia de ComunicareBANCA COMERCIALA ROMANA

Comentariile sunt inchise.