1 DECEMBRIE – ACȚIUNI ÎN CARE SUNT IMPLICAȚI POLIȚIȘTII

Media 10:20 pm - 28 noiembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru 1 DECEMBRIE – ACȚIUNI ÎN CARE SUNT IMPLICAȚI POLIȚIȘTII

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași vor fi la datorie pentru ca cetățenii să petreacă în liniște și siguranță Ziua Națională a României

Activitățile, în care vor fi implicați polițiștii, vizează asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor publice circumscrise sărbătorii a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

Măsurile de ordine și siguranță publică vor fi asigurate de peste 120 de polițiști, din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor și arme, explozivi, substanțe periculoase, fiind constituite și  rezerve de intervenție. 53 de patrule pedestre și auto vor acționa pentru prevenirea și combaterea oricărui gen de fapte antisociale.

Ziua Națională a României va fi sărbătorită la nivelul I.P.J. Călărași printr-o ședință festivă, în cadrul căreia va fi evocată semnificația evenimentului și vor avea loc avansări în grad, cât și prin participarea polițiștilor la manifestarea publică de amploare (parada militară, depunere de coroane), care va avea loc în municipiul Călărași.

Comentariile sunt inchise.