Poliția Locală la cheremul directoarei de la ZOO

Media 11:08 pm - 2 septembrie, 2023 0

Despre neregulile și abuzurile de la Complexul de Agrement Dumbrava – ZOO din municipiul Călărași am mai scris și vom mai scrie până când toți cei implicați vor înțelege că nu sunt mai presus de lege.

Drept urmare, punem la dispoziția procurorilor o nouă înregistrare cu directoarea Blebea Valentina Georgiana care demonstrează că Poliția Locală este la cheremul ei atunci când este vorba despre firmele de la care “achiziționează” baloți de lucernă și care nu au în regulă taxele privind transportul acestora.

Blebea Valentina Georgiana: (…) Eu am anunțat Poliția Locală… unde o să vă întâlniți cu ei nu o sa vă dea nimeni amendă. Important este ca RUTIERA să nu vă prindă că acolo nu am mai sunat. Cu LOCALII… am anunțat..


Mai mult, punem la dispoziția procurorilor și conținutul unui referat întocmit de o angajată a complexului din care reiese foarte clar că ilegalitățile continuă în acest loc “minunat”.

Subsemnata Florea Liliana angajata Complexului de Agrement Dumbrava, în funcția de inspector de specialitate, vă aduc la cunoștință că la data de 22.08.2023 mi-a comunicat Moraru Mirela, contabila unității, că au fost aduse în incinta grădinii zoologice aproximativ 18 tone lucernă de la lI Bucur Daniel. conform avizelor (fără dată) și notelor de cântar, spunând ca vineri 25.08.2023 trebuie făcută achiziția pe platforma SEAP.
În ceea ce mă privește, precizez că nu pot face nici o achiziție publică dacă nu se permite să fac achiziția conform dispozițiilor legale în baza unei documentații legal întocmită conform legii nr.98/2016 privind achizițiile publice și a unei dispoziții scrisă din partea dvs.”

Cu toate că directoarei i s-a adus la cunoștință acest aspect, aceasta a pus rezoluție ca achiziția să fie făcută.

Sperăm ca procurorii să ne lămurească de ce Poliția este la cheremul directoarei și de ce sunt aduși baloți de lucernă în incinta ZOO înainte de a fi făcută achiziția prin SEAP.

Lasă răspuns »