Bărbat arestat pentru 30 de zile de către polițiști

Media 12:06 am - 3 septembrie, 2023 0

La data de 31 august a.c., în jurul orei 13:24, poliștii Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 32 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale.

Din prime cercetări, a reieșit că, în timp ce se afla la domiciliul concubinului său, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Dragoș Vodă, județul Călărași, ar fi fost obligată, în repetate rânduri, să întrețină relații sexuale cu acesta, iar când bărbatul ar fi adormit, persoana vătămată și-ar fi luat copilul, care o însoțea și ar fi plecat de la domiciliul concubinului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub apectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind ulterior preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în luna martie a.c., femeia l-ar fi cunoscut pe bărbatul bănuit cu ajutorul unei rețele de socializare și, fiind încurajată de către acesta să-și părăsească soțul și să se mute cu el, la data de 9 aprilie a.c., și-ar fi luat fiul și ar fi plecat de la domiciliu.

Bărbatul bănuit figurează în Registrul Agresorilor Sexuali, față de acesta fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

La data de 1 septembrie a.c., față de bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Lasă răspuns »