O persoana necunoscuta a dat foc unui autoturism

Media 12:27 pm - 9 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru O persoana necunoscuta a dat foc unui autoturism

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au acționat pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu violență la nivelul unui autoturism marca VW Passat.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la fața locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Pompierii au reușit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 15.000 de lei. 

În data de 09.07.2013, ora 05.02, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitați, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să acționeze pe raza localității, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 21, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Călărași, proprietate individuală, aparținând lui Aurel N. 
La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu violență la nivelul compartimentului motor al autovehiculului, cât și în habitaclu, existând pericolul propagării arderii și la alte bunuri aflate în imediata vecinătate.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la fața locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.
Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași s-a deplasat la această intervenție cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, de capacitate mărită, acționând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 10 minute.
În urma incendiului a ars respectivul mijloc de transport în proporție de 50 %, (elemente din interiorul habitaclului și piese din componența motorului). Valoarea pagubelor a fost estimată la valoarea de aproximativ 15.000 de lei, echipajul profesionist de stingere reușind să salveze, printr-o intervenție promptă și eficientă, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei, totodată limitându-se posibilitatea extinderii incendiului la celelalte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Comentariile sunt inchise.