IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 12:18 pm - 9 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Urmărit național, prins de polițiștii din Oltenița

În urma activităților operative desfășurate pe raza municipiului Oltenița, în ziua de 08 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Oltenița au depistat și reținut pe L. Angela, de 38 ani, din comuna Mitreni, județul Călărași, persoană urmărită național de la sfârșitul lunii iunie 2013.
Din verificările efectuate s-a constatat că femeia a fost condamnată la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei de către Judecătoria Sector 4 București.
L. Angela a fost depusă în penitenciar, fiind revocată urmărirea sa.


Comuna Nana – suspect de tâlhărie, reținut de polițiști / bărbatul a lovit cu un bici pe proprietarul locuinței pentru a-și asigura păstrarea bunurilor sustrase

Ieri seară, în jurul orei 21,00, polițiștii Secției 3 Curcani au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 39 ani, din comuna Nana, suspectat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, după ce a lovit două femei, cu un bici, pentru a păstra fructele sustrase din curtea locuinței acestora. 
Polițiștii au fost sesizați în ziua de 08 iulie a.c., ora 13.30, de D. Elena, de 66 ani, din comuna Nana, județul Călărași, cu privire la faptul că a fost agresată fizic, cu o seară în urmă, de Z. Nicolae, de 39 ani, din aceeași localitate.
În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că bărbatul a oprit atelajul hipo în apropierea locuinței părții vătămate, iar soția sa, Z. Vasilica, de 36 ani, a ajutat pe doi dintre copiii lor minori să pătrundă în curtea imobilului, de unde au cules caise dintr-un copac aflat în apropierea gardului.
Fiind surprinși de partea vătămată, minorii au transportat cu gălețile fructele sustrase, la atelajul hipo, iar Z. Nicolae a coborât din căruță și le-a lovit de mai multe ori cu un bici pe proprietara casei și pe nepoata acesteia.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, polițiștii dispunând măsura reținerii pentru 24 de ore a lui Z. Nicolae.
Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Oltenița, cu propunere de arestare preventivă.

Comentariile sunt inchise.