O femeie din comuna Independența a împlinit 100 de ani

Media 4:04 pm - 5 ianuarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru O femeie din comuna Independența a împlinit 100 de ani

O femeie din comuna Independența cu numele de Maria Mihai a împlinit, sâmbătă, venerabila vârstă de 100 ani.

Maria Mihai s-a născut la 5 Ianuarie 1913 în localitatea Independența, județul Călărași. A avut șase copii, dintre care mai trăiesc cinci.

Soțul ei, Tudor, a luptat pe front, s-a îmbvolnăvit grav și a decedat la numai 47 de ani.

De aproximativ 40 de ani locuiește la cea mai mică fiică a ei. Aici este îngrijită cu aceeași nemărginită dragoste pe care atâția zeci de ani a dăruit-o fiecaruia.

A crescut nepoți și strănepoți, nedoborând-o niciodată greutățile vieții, peste care a știut să treacă cu calm și răbdare.

Este un exemplu de gândire pozitivă, echilibru fizic și psihic, este un exemplu de dăruire față de cei dragi.

Chiar și acum îți poate da un sfat bun, chiar daca vederea a părăsit-o. Ce este cu adevărat extraordinar nu este împlinirea celor 100 de ani, ci faptul că trecerea timpului nu i-a răpit coerența în gândire, luciditatea, nu i-a luat din bunătatea, blândețea și simplitatea incredibilă a sufletului. Un întreg veac și-a pus amprenta asupra omului extraodinar care este, iar ea a știut să își trăiască frumos anii, fără ca răutatea, invidia sau alte “pete” ale vieții să își pună în vreun fel amprenta.

Este un om extraordinar, și azi îi putem spune din toată inima "La mulți, mulți și sănătoși ani!"

Comentariile sunt inchise.