Video – Întâlnire de taină a președintelui Tribunalului Călărași cu un avocat

Media 9:53 pm - 21 noiembrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru Video – Întâlnire de taină a președintelui Tribunalului Călărași cu un avocat

Președintele Tribunalului Călărași, Șerban George Cătălin a fost surprins într-o noapte din acest an în timp ce se întâlnește pe ascuns cu un avocat din Baroul Călărași.

Locul de întâlnire al celor doi a fost Biroul notarial al notarului public Șerban Angelica Valentina, nimeni alta decât soția președintelui tribunalului.

La această întânire de taină care a durat destul de mult, avocatul respectiv a venit în mână cu un dosar.

Acest lucru ne demonstrează cât de ”putred” este sistemul de justiție din Călărași și ne întrebăm dacă Șerban George Cătălin a făcut vreodată vreo cerere de abținere în vreun dosar aflat pe rolul instanței  în care apărător era acest avocat pe motiv că se cunosc foarte bine și nu ar mai fi imparțial și obiectiv.

De asemenea ne întrebăm dacă prin această întâlnire pe ascuns a judecătorului Șerban George Cătălin se aduce atingere imaginii sistemului de justiție, dar acest lucru îl vom afla chiar de la Inspecția Judiciară unde inspector șef este Netejoru Lucian și el un bun prieten al acestuia.

Potrivit unor surse,  în această săptămână la Tribunalul Călărași va fi un eveniment important în care este posibil ca și o parte din membrii Consiliului Superior al Magistraturii (unii chiar foști colegi de facultate cu președintele tribunalului) să participe, sperăm ca și acest subiect să fie pus în discuție de judecătorul Șerban George Cătălin și să le explice pe larg tuturor ce a discutat cu avocatul Neagu Stancu.

Update: Avocatul Neagu Stancu este membru al Baroului Călăraşi incepand cu data de 01.10.1999/DECIZIA NR. 20/1999 (numarul deciziei de intrare in barou), exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel.

Vezi imaginile:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_bZRQI3EAPg[/embedyt]

 

 

 

Comentariile sunt inchise.