Boboteaza la Vâlcelele

Media 8:21 pm - 6 ianuarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Boboteaza la Vâlcelele

Sărbătoarea bobotezei a fost marcată în comuna Vâlcelele și în acest an, pe lângă slujbele religioase, prin întreceri de cai și atelaje și prin servirea unei porții de fasole la ceaun și a unui pahar de vin fiert.

Față de anii anteriori domnul  Vasile Iliuță a participat la manifestări și a fost alături de oameni pentru prima dată în calitate de deputat ales și nu de primar al comunei Vâlcelele.
Chiar dacă sunt deputat pe colegiul 2 care cuprinde 13 localități și chiar dacă din poziția de parlamentar port responsabilitatea soluționării unor probleme din toate zonele județului Călărași, mă simt cu sufletul aproape de comuna Vâlcelele pentru că aici este casa mea. Nu mă voi desprinde de tot de comuna mea, și vreau să fac precizarea în mod clar că voi rămâne și pe viitor la fel de preocupat de modul in care este gestionată comuna Vâlcelele și de modul în care sunt respectați locuitorii din Floroaica și Vâlcelele. Ce va fi diferit va fi că pe lângă comuna mea voi fi preocupat de alte 12 comune. Deci, voi trata, voi considera și voi respecta ca pe casa mea 13 localități în loc de o localitate.
Le urez la început de an un La mulți ani! din suflet tuturor călărășenilor, de oriunde din județul Călărași.” – Vasile Iliuță, deputat.

Câștigătorii concursurilor desfășurate cu ocazia Sărbătorilor Bobotezei în comuna Vâlcelele sunt: Dan Luchian la călărie, Viorel Enache la caruțe cu doi cai, Fană Badea la căruțe cu un cal și Titi Roșu la șarete. De asemenea, a fost premiat cel mai bătrân cal din comună, un cal de 26 de ani.

Cabinet
Deputat Vasile Iliuță

Comentariile sunt inchise.