FPTS: Sudul litoralului va scădea preţurile în sezonul următor

Media 1:37 pm - 8 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru FPTS: Sudul litoralului va scădea preţurile în sezonul următor

 

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS), împreună cu Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus, anunţă decizia luată în cadrul Bursei Litoral-Delta Dunării de la Constanţa, ca în sezonul viitor turiştii să beneficieze de preţuri mai mici în sudul litoralului. Astfel, pentru capetele de sezon, turiştii vor plăti 47 de euro pentru şase nopţi de cazare, iar pentru vârful de sezon, 81 de euro pentru 6 nopţi de cazare. Opţional, turiştii vor putea alege să primească şi trei mese pe zi timp de şase zile la preţul total de 54 de euro.

Este important ca preţurile pe litoral să fie atractive şi competitive cu ofertele din străinătate, dacă dorim să menţinem litoralul ocupat sută la sută, ca şi în acest an. Orice anunţ despre creşteri de preţuri şi orice intenţie de a specula şi de a profita nejustificat de interesul regăsit al turiştilor români pentru litoralul autohton va avea ca efect dezamăgirea românilor şi părăsirea litoralului românesc.

Dimpotrivă, turiştii români trebuie răsplătiţi de hotelieri pentru faptul că au ales litoralul autohton, iar această răsplată şi încurajare a lor de a reveni se operează prin preţuri scăzute şi condiţii mai bune.

FPTS şi Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus îi invită aşadar pe turişti să descopere Marea Neagră în România şi în 2013, oferind cele mai bune preţuri şi condiţii. Staţiunea Venus oferă în acest sens jumătate din locurile de cazare de pe litoralul românesc şi 25 la sută din locurile de cazare din România.

 

Dan Matei Agathon

Preşedinte

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS)

 

Clement Sava

Secretar General

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS)

Comentariile sunt inchise.