Suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, arestaţi preventiv

Media 2:33 pm - 8 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, arestaţi preventiv

 

Zece persoane suspecte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice pe raza comunei Frumuşani au fost arestate preventiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, inspector Ramona Tudor, în seara de 03 septembrie a.c., membri unor familii din comuna Frumuşani au produs un conflict spontan pe raza localităţii, în care au folosit bâte şi alte obiecte contondente. Suspecţii au manifestat un comportament violent şi la adresa oamenilor legii, aruncând cu pietre în direcţia acestora şi a autovehiculelor. Ordinea şi liniştea publică a fost restabilită şi starea conflictuală a fost aplanată după intervenţia mai multor efective de poliţişti şi jandarmi, care au efectuat şi uz de armă în plan vertical.

Pe data de 6 septembrie a.c., poliţişti din cadrul I.P.J. Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, Poliţia Oraşului Budeşti, Secţia Rurale Gălbinaşi şi Postului de Poliţie Frumuşani, cu sprijinul jandarmilor, au descins la 13 locuinţe din comuna Frumuşani, pentru punerea în executare a 21 de mandate de aducere.

În urma descinderilor 15 suspecţi de încăierare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Pe parcursul zilei de vineri, toţi cei 15 suspecţi au fost prezentaţi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru zece din cei 15 suspecţi.

Ei au fost transportaţi şi depuşi în arestul IPJ Călăraşi.

Comentariile sunt inchise.