ANI – COMUNICAT – AVERE NEJUSTIFICATĂ – GHERGHELECI IONEL, FOST COMISAR ȘEF ÎN CADRUL COMISARIATULUI GENERAL AL GĂRZII FINANCIARE – SECȚIA GIURGIU

Media 1:30 pm - 22 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru ANI – COMUNICAT – AVERE NEJUSTIFICATĂ – GHERGHELECI IONEL, FOST COMISAR ȘEF ÎN CADRUL COMISARIATULUI GENERAL AL GĂRZII FINANCIARE – SECȚIA GIURGIU

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de de 158.034,69 Lei (aprox. 42.115 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada 2007 – 2009 de către GHERGHELECI IONEL, fost Comisar șef în cadrul Comisariatului General al Gărzii Financiare – Secția Giurgiu, împreună cu familia.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel București, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către GHERGHELECI IONEL, împreună cu familia, în perioada 2007 – 2009.

GHERGHELECI IONEL a deținut funcția de Comisar șef în cadrul Comisariatului General al Gărzii Financiare – Secția Giurgiu în perioada 01 iunie 2007 – 23 septembrie 2013. Menționăm faptul că, în anul 2013, Comisariatul General al Gărzii Financiare a fost desființat.

GHERGHELECI IONEL a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalității, confidenţialității, imparţialității, independenţei operaţionale, celerității, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.
AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 22 septembrie 2015 

Comentariile sunt inchise.