Administrația Cimitirelor și SPCT-AFL Călărași au încheiat contracte cu unele firme de presă

Media 3:15 pm - 15 iulie, 2021 Comentariile sunt închise pentru Administrația Cimitirelor și SPCT-AFL Călărași au încheiat contracte cu unele firme de presă

Administrația Cimitirelor și Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCT-AFL) din cadrul Primăriei Municipiului Călărași au încheiat și în acest an contracte de prestări servicii media, valoarea totală lunară a acestora ridicându-se la suma de 2500 lei.

În timp ce Administrația Cimitirelor a încheiat două contracte (unul pentru publicitate și unul pentru informare publică), SPCT-AFL Călărași a încheiat patru contracte (toate pentru publicitate).

Firmele care au încheiat contracte cu Administrația Cimitirelor sunt:

II Pîrloagă Marian Dorin – 400 lei/lună – publicitate

SC Călărași Hexel Press SRL – 350 lei/lună – informare publică

Administrația Cimitirelor menționează că aceste contracte au fost încheiate pentru o bună informare a cetățenilor și pentru publicarea materialelor privind concesionarea locurilor de veci (restanțieri, acte expirate, locuri de veci neîngrijite).

Cele patru firme care au încheiat contracte cu SPCT-AFL Călărași sunt:

II Pîrloagă Marian Dorin – 500 lei/lună – publicitate

SC BLACK MEDIA SRL – 300 lei/lună – publicitate

SC EXPRESS EURO PRESS  SRL – 500 lei lună – publicitate

SC PASSING MEDIA MB SRL – 450 lei/lună – publicitate

Sumele plătite pentru publicitate/informare publică sunt asigurate de la bugetul local.

La Serviciul Public Pavaje Spații Verzi (SPSV) nu au fost încheiate în acest an contracte de prestări servicii media, însă au existat două anunțuri privind organizarea concursurilor de ocupare a funcțiilor vacante existente la nivelul SPSV, publicate atât în Monitorul Oficial al României, cât și în cotidianul ”Național”. Cuantumul serviciilor prestate de cotidianul menționat au fost asigurate din bugetul local și au avut o valoare de 880 lei.

Direcția de Asistență Socială, Direcția Poliția Locală, Complexul de Agrement Dumbrava, Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân și Serviciul Public Piețe Oboare nu au încheiat în acest an contracte de prestări servicii media.

La rândul său, Municipiul Călăraşi reprezentat prin primar a încheiat în acest an un număr de 11 contracte de prestări servicii media.  Valoarea totală lunară a acestora este de 6300 lei. Mai jos firmele și valoarea lunară a contractelor de prestări servicii media încheiate cu acesta:

SC LOTMAR MEDIA SRL – 450/LUNĂ

SC ROMERICA INTERNATIONAL SRL – 750 LEI/LUNĂ

SC MEDIA SUD EST SRL – 200 LEI/LUNĂ

SC ANTENA 1 CALARASI SRL – 1800 LEI/ LUNĂ

SC EAGLE MEDIA COMMUNICATIONS SRL – 650 LEI/LUNĂ

SERBAN GEORGIANA PFA – 200 LEI/LUNĂ

PIRLOAGA MARIAN DORIN I.I. – 500 LEI/LUNĂ

SC BLACK MEDIA SRL – 450 LEI/LUNĂ

SC CALARASI HEXEL PRESS – 500 LEI/LUNĂ

SC CITY MEDIA CONSULTING SRL 600 LEI/LUNĂ

STOICA G.E. MARINEL PFA – 200 LEI/LUNĂ

Comentariile sunt inchise.