Acțiune comună, de educație rutieră, desfășurată la Școala Nicolae Titulescu din municipiul Călărași

Media 5:54 pm - 13 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Acțiune comună, de educație rutieră, desfășurată la Școala Nicolae Titulescu din municipiul Călărași
Polițiști ai Serviciului Rutier Călărași și colaboratorii lor, Avon și Asociația Română pentru Protejarea și Respectarea Drepturilor Victimelor din Evenimente Rutiere, le-au făcut astăzi o vizită elevilor din clasele primare ale Școlii Nicolae Titulescu din municipiul Călărași cu scopul de a le mulțumi pentru felicitările confecționate.
 
Cu ajutorul învățătorilor, elevii au confecționat felicitări, special pentru zilele de 1 și 8 martie, pe care le-au pus la dispoziția polițiștilor rutieri pentru a le oferi în trafic doamnelor și domnișoarelor.
 
Pentru a le mulțumi și a încuraja astfel de inițiative, polițiștii și reprezentanții Avon și ARVER au înmânat diplome, orare școlare și dulciuri fiecărui elev și cadru didactic.
 
Polițiștii le-au recomandat copiilor să țină cont de sfaturile preventive pe care le regăsesc pe orarele înmânate pentru a reduce riscul de a fi victime ale accidentelor de circulație. 
 
Elevii și îndrumătorii lor și-au exprimat disponibilitatea de continua să fie partenerii polițiștilor în acțiunile care urmează să se desfășoare.
 
httpv://youtu.be/J5_1kjr9Tp4
 
 

Comentariile sunt inchise.