Regio finanțează reabilitarea termică a blocurilor de locuințe în Sud Muntenia

Media 6:06 pm - 13 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Regio finanțează reabilitarea termică a blocurilor de locuințe în Sud Muntenia

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat astăzi, 13 martie, un seminar de informare pentru potențialii beneficiari de fonduri Regio, la sediul ADR din Călărași, începând cu ora 11:00.

La acest eveniment au participat reprezentanții autorităților publice locale de la nivelul municipiilor reședință de județ din regiunea Sud Muntenia, care au aflat noi informații despre oportunitățile de finanțare nerambursabilă din cadrul Axei prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere”, Domeniul major de intervenție 1.2 „Sprijinirea investițiilor în eficiența energetică a blocurilor de locuințe”, precum și despre completările aduse Ghidului solicitantului.

Evenimentul de astăzi a avut ca scop sprijinirea potențialilor beneficiari în vederea depunerii și implementării eficiente a proiectelor, în termenul prevăzut pentru finalizarea investițiilor finanțate în cadrul acestui domeniu major de intervenție (termen limită: 31 iulie 2015), precum și pentru completarea corectă a cererilor de finanțare pentru acestea.

În cadrul Domeniului major de intervenție 1.2 sunt finanțate investiții pentru creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe. Astfel, cu fonduri nerambursabile Regio se pot reabilita blocuri/scări de blocuri ce au fost construite în baza unor proiecte elaborate în perioada 1950 – 1990.

Comentariile sunt inchise.