Tragedie pe DJ 403 în apropiere de localitatea Luica

Media 2:35 pm - 26 octombrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Tragedie pe DJ 403 în apropiere de localitatea Luica

isuPatru persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a cincia a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui grav accident rutier produs prin coliziunea unui autoturism cu un copac.

Un echipaj de descarcerare şi două echipaje SMURD din cadrul Gărzilor de intervenţie Chiselet şi Budeşti au intervenit rapid pentru extragerea victimelor din autovehicul şi pentru acordarea primului ajutor persoanei care a rămas în viaţă în urma impactului violent dintre autoturism şi copacul de pe marginea drumului

În data de 26.10.2015, ora 08.21, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet şi un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DJ 403, pe raza localităţii Luica, pentru acordarea primului ajutor şi pentru extragerea a cinci persoane rămase încarcerate în urma unui grav accident rutier produs în urma coliziunii dintre un autoturism înmatriculat în Bucureşti şi un copac de pe marginea drumului.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei se putea constata o imagine de coşmar, un autoturism contorsionat, în interiorul căruia se aflau cinci persoane de sex masculin, dintre care patru cu leziuni incompatibile cu viaţa, decedate.

Pompierii încadraţi pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare, depărtătorul şi foarfecele hidraulic pentru a îndepărta elemente din structura autoturismului, ajungând astfel la victime pe care le-au extras şi le-au predat echipajelor de prim ajutor. La faţa locului s-au deplasat şi trei ambulanţe S.A.J., dintre care două cu medic.         

O singură persoană dintre cele cinci, aflate în maşina distrusă în totalitate, a rămas în viaţa, aceasta fiind în stare de inconştienţă şi prezentând traumatisme foarte severe.

Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident, în urma căruia patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a cincia a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

isuisuisuisuisu

Comentariile sunt inchise.