ȚIGARETE ȘI ARTICOLE PIROTEHNICE, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

Media 9:18 pm - 22 decembrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru ȚIGARETE ȘI ARTICOLE PIROTEHNICE, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au confiscat 25.620 de țigarete si peste 6.800 de articole pirotehnice, în urma a două percheziții domiciliare.
În ziua de 21 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat două percheziții pe raza județului Călărași, la locuințele unor persoane, cu vârste cuprinse între 41 și 50 de ani.
Activitățile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și contrabandă.
Din cercetări a rezultat că, în perioada noiembrie – decembrie a.c., persoanele în cauză ar fi achiziționat și depozitat articole pirotehnice și țigarete, pe raza județului Călărași, în scopul comercializării fără respectarea prevederilor legale.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat peste 6.800 de articole pirotehnice, fără documente justificative, precum și 25.620 de tigarete provenite din contrabandă.
Cercetările continuă, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale.

Comentariile sunt inchise.