Spitalul Județean de Urgență Călărași va beneficia de noi echipamente medicale, cu sprijinul TenarisSilcotub

Media 4:21 pm - 26 noiembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Spitalul Județean de Urgență Călărași va beneficia de noi echipamente medicale, cu sprijinul TenarisSilcotub

Pacienții Spitalului Județean de Urgență Călărași vor beneficia de echipamente noi și  moderne, oferite de compania TenarisSilcotub în urma unui parteneriat cu Consiliul Județean Călăraşi.
Astfel, TenarisSilcotub a sponsorizat Consiliul  Judeţean Călăraşi cu suma de 450.000 de lei pentru achiziția de echipamente medicale menite sa contribuie la creșterea calității serviciilor de diagnostic și îngrijire de care beneficiază pacienții din Călărași. Prima achiziție făcută din aceste fonduri este un aparat Roentgen mobil, necesar blocului operator de traumatologie-ortopedie din cadrul spitalului. Acest aparat va permite o diagnosticare mai rapidă și mai facilă, cu un maxim de confort pentru pacienți.
Tot ca urmare a contribuţiei TenarisSilcotub, în perioada următoare, în dotarea spitalului vor intra un aparat de diagnosticare prin ultrasunete de tip Doppler, util în mai multe specialități medicale, un aspirator chirurgical, un cardiotest și o etuvă, dar și 17 cărucioare pentru transportul pacienților”, a declarat Dr. Dan Romulus SERBAN, managerul spitalului
,,Tenaris Silcotub a devenit un partener foarte serios al Consiliului Județean Călărași în lupta comună pentru ridicarea calității actului medical. 
Mă bucur că am ocazia să le mulțumesc din tot sufletul pentru implicarea domniilor lor în viața socială a județului Călărași.
C.J. Călărași rămâne același partener serios și împreună cu TenarisSilcotub vom face și alte surprize călărașenilor”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Răducu George FILIPESCU,.
Pentru TenarisSilcotub, investiția în sănătate la nivelul comunităților locale în care activează este o parte esențială a programelor sale de dezvoltare socială. „Prin echipa oțelăriei noastre din Călărași, suntem parte din această comunitate și, pentru noi, este un lucru firesc să ne aducem contribuția la bunăstarea ei”, spune Mirela Mihalcea, coordonator Dezvoltare Socială în cadrul companiei.
Aparatul Roentgen mobil deja achiziționat de Spitalul Județean de Urgență Călărași va deveni funcțional în perioada imediat următoare, odată cu finalizarea procedurilor legale de avizare și a instruirilor pentru personalul care îl va utiliza, iar colaborarea va continua pentru achiziționarea tuturor echipamentelor, care vor fi folosite începând de anul viitor.        
    

Comentariile sunt inchise.