Senatorul Vasile Nedelcu, candidatul USL în Colegiul nr.1 Călăraşi

Media 4:59 pm - 19 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Senatorul Vasile Nedelcu, candidatul USL în Colegiul nr.1 Călăraşi

Senatorul UNPR, Vasile Nedelcu a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va fi candidatul USL din partea UNPR în Colegiul nr.1 din judeţul Călăraşi la alegerile parlamentare din decembrie.

"La nivel central s-a stabilit ca subsemnatul să candideze în Colegiul nr. 1, în colegiul în care am candidat şi în 2008. Voi fi candidatul USL din partea UNPR" a declarat senatorul Vasile Nedelcu, în coferinţa de presă susţinută la sediul Organizaţiei judeţene a UNPR Călăraşi.

"S-a stabilit acest lucru la nivel central. Mai sunt câteva discuţii şi pe la Iaşi şi în alte judeţe. E adevărat că noi nu am fost pe placul unora atunci când am criticat, dar asta e situaţia. Ce să faci? Asta este politica" a mai spus senatorul Nedelcu.

Tot miercuri, primarii Partidului Naţional Liberal (PNL) din judeţul Călăraşi au susţinut într-o conferinţă de presă, ce a avut loc la sediul organizaţiei judeţene a partidului, că sunt nemulţumiţi de faptul că Vasile Nedelcu va candida în Colegiul nr. 1 din partea USL. Aceştia au mai spus că nu îl vor "susţine" în campania electorală pentru alegerile parlamentare pe senator, pe motiv că nu au fost "ajutaţi" pe perioada mandatului acestuia.

Vasile Nedelcu a câştigat alegerile parlamentare din 2008 candidând pe listele PNL, iar ulterior acesta a trecut la UNPR.

Comentariile sunt inchise.