Sancţiuni de peste 33.000 lei pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor pe drumurile publice

Media 5:07 pm - 11 noiembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Sancţiuni de peste 33.000 lei pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor pe drumurile publice

IMG_9667Poliţiştii rutieri au aplicat sancţiuni de peste 33.000 lei pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor efectuate în zona drumului public, pe raza municipiului Călăraşi.

În timpul acţiunilor efectuate în ultimele zile de oamenii legii pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic, pe raza municipiului Călăraşi, a fost verificat şi modul de semnalizare a lucrărilor la partea carosabilă.

La data de 11 noiembrie 2015, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au aplicat amenzi în valoare de 33.075 lei societăţilor comerciale care efectuează lucrări în zona drumului public pe raza municipiului Călăraşi.

Pentru abaterile constatate, constând în nerespectarea de către executantul lucrării a obligaţiei de realizare a amenajărilor rutiere aprobate în proiect, pentru a permite circulația în siguranță a participanților la trafic, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale.

Comentariile sunt inchise.