Reținuți pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Media 4:14 pm - 8 iunie, 2021 Comentariile sunt închise pentru Reținuți pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

La data de 05 iunie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 63 de ani, din comuna Tămădău Mare, județul Călărași, cu privire la faptul că nepotul său a fost agresat fizic.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orelor 19:00, pe fondul unui conflict spontan, tânărul în vârstă de 16 ani, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Tămădău Mare, județul Călărași, a fost lovit cu pumnii în zona feței și a corpului de către mai multe persoane necunoscute de sex masculin.
Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiști au condus la identificarea a 3 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani, iar în urma probatoriului administrat, la data de 07 iunie a.c., cei 3 bărbați, cât și tânărul de 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.
Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,lovire sau alte violențe’’ și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice’’.

Comentariile sunt inchise.