Politiştii din Călăraşi acuzaţi de viol rămân încă 30 de zile în arest

Media 4:46 pm - 1 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Politiştii din Călăraşi acuzaţi de viol rămân încă 30 de zile în arest

Poliţiştii de la Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, arestaţi la începutul lunii august sub acuzaţia că au violat o fată în vârstă de 15 ani fugită dintr-un centru de plasament, pe care au găsit-o în municipiul Călăraşi, vor mai rămâne încă 30 de zile în arest, după ce instanţa a menţinut această măsură preventivă.

Potrivit surselor noastre, ambii inculpaţi – Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu – îşi menţin poziţia iniţială şi anume cea de nerecunoaştere a faptei de viol. Ei au susţinut în faţa instaţei că au întreţinut act sexual consimţit.

Cei doi au contestat, marţi, măsura arestului preventiv dispusă luni de magistraţii Judecătoriei Călăraşi. Aceasta urmează a fi judecată joi la Tribunalul Călăraşi.

La momentul săvârşirii actului sexual poliţiştii se aflau în timpul serviciului.

“Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română” a susținut vicepremierul Gabriel Oprea, la momentul reţinerii poliţiştilor.

 

 

 

 

Comentariile sunt inchise.