PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE DEŢINEREA DE PIATRĂ DE CALE FERATĂ

Media 5:27 pm - 15 decembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE DEŢINEREA DE PIATRĂ DE CALE FERATĂ

Poliţiştii din Călăraşi cercetează patru persoane din localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi,  bănuite de comiterea infracţiunii de furt şi distrugere sau semnalizarea falsă.

La data de 11 decembrie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Călăraşi şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au efectuat, în baza ordonanaţelor emise de Judecătoria Lehliu Gară, două percheziţii domiciliare în localitatea Fundulea, din judeţul Călăraşi, la două societăţi comerciale care aveau pietruită suprafaţa de teren aferentă cu piatră tip CFR.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a patru bărbaţi care, în cursul lunii decembrie 2015, V. Constantin, de 27 ani,V. Petre, de 19 ani, N. Anghel, 43 ani şi A. Marian, de  25 ani, toţi domiciliaţi în comuna Fundulea, judeţul Călăraşi, care ar fi sustras piatră din terasamentul magistralei de cale ferată din zona staţiei CFR Fundulea, pe care ar fi încărcat-o în atelajele hipo şi au comercializat-o, societăţilor comerciale mai sus menţionate.

Cantitatea de 13800 kg de piatră a fost lăsată în custodie, urmând a fi ridicată de proprietar. Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere sau semnalizare falsă.

PIATRAPIATRA

Comentariile sunt inchise.