Municipiul Călăraşi – accidente rutiere

Media 3:01 pm - 10 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru Municipiul Călăraşi – accidente rutiere

În după-amiaza de 09 februarie 2016, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată despre faptul că la intersecţia străzilor Flacăra cu Tudor Vladimirescu a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor verificări şi relatării victimei, a rezultat că N. Emil, de 62 ani, din Călăraşi,  s-a angajat în traversarea străzii Tudor Vladimirescu fără să se asigure, fiind acroşat uşor de un autoturism ale cărui marcă, număr de înmaticulare şi culoare nu le poate preciza.

După producerea evenimentului, atât conducătorul auto, cât şi pietonul au părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

În noaptea de 09/10 februarie 2016, B. Florin, de 30 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Flacăra din municipiul Călăraşi şi nu ar fi păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de un autoturism staţionat, pe care l-a acroşat şi a pierdut controlul asupra direcţiei, izbindu-se de un copac.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerului T. Nicolae, de 30 ani, din Călăraşi.

Poliţiştii au constatat că şoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru determinarea tuturor cauzelor producerii accidentului.

Comentariile sunt inchise.