Salvator în timpul liber!

Media 9:24 am - 29 august, 2023 0

“Andrei”, un om căzut sub roțile unui microbuz trăiește acum pentru că un coleg pompier a sărit în sprijin fiind salvator chiar și în timpul liber!

*Plutonier adjutant șef ION Ciprian Tudorel* ,, colegul nostru de la Secţia de Pompieri Lehliu Gară a fost astăzi martor al unui teribil accident rutier produs in apropierea Capitalei, în Pantelimon, mai exact, și nu a ezitat nicio secundă să oprească vehiculul pe care îl conducea și să sară în ajutorul unui bărbat care s-a prăbușit în fața sa cu bicicleta, după care a ajuns sub roțile unui autovehicul de transport persoane.
Respectivul bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani și-

a pierdut cunoștința în urma accidentului și a suferit mai multe traumatisme la nivelul membrelor inferioare și superioare, prezentând totodată și suspiciune de fractură la nivel intercostal.

Tânărul se simţea foarte rău şi avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale, iar colegul nostru a fost salvarea lui până la sosirea unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanță.

Pompierul a facut tot ce i-a stat in putință pentru a ajuta omul aflat în nevoie, i-a eliberat căile respiratorii, l-a așezat în poziția de siguranță și a avut în permanenţă o comunicare cu persoana vătămată până la venirea echipajului specializat de acordare a îngrijirilor medicale.

Colegul nostru, *Plutonier adjutant șef ION Ciprian Tudorel* este încadrat în funcţia de Comandant de echipaj la Secţia de Pompieri Lehliu Gară şi s-a evidenţiat la mai multe intervenţii complexe de-a lungul celor 21 ani de activitate profesională!

Intervenţia promptă a *Plutonierului adjutant sef ION Ciprian Tudorel* , care a ajutat la salvarea unei vieţi, a fost apreciatà în mod deosebit, iar noi colegii nu putem spune decât că ne-a făcut cinste prin gestul său omenos, de bun samaritean, drept pentru care îl felicităm și îi dorim mult succes în continuare în activitatea sa profesională!

Lasă răspuns »