Intervenție la incendiu la o pensiune, în apropierea municipiului Călărași

Media 6:21 pm - 15 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Intervenție la incendiu la o pensiune, în apropierea municipiului Călărași

Patru echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au acționat pe parcursul acestei dimineți, timp de aproximativ 3 ore, în apropierea municipiului Călărași, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu fum dens la nivelul acoperișului unei clădiri de pe domeniul privat aparținând unei societăți comerciale

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la fața locului, incendiul a izbucnit din cauza unui conductor electric defect

În urma incendiului s-au înregistrat pagube materiale în sumă de 250.000 lei, echipajele profesioniste de pompieri reușind să salveze mai multe bunuri materiale în valoare de aproximativ 2.500.000 de lei

În data de 15.12.2013, ora 06.37, patru echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgență 112, să acționeze în apropierea municipiului Călărași, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la nivelul acoperișului unei clădiri, pe domeniul privat al unei societăți comerciale.

La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta violent și cu fum dens la nivelul acoperișului din tablă tip „Lindab”.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la fața locului, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la nivelul unui conductor electric defect. 

Patru echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași, sub conducerea inspectorului șef al ISU Călărași, s-au deplasat la această intervenție, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, de capacitate mărită, acționând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 2 ore și 42 de minute.

În urma incendiului au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 750 mp,grinzi de susținere din lemn și astereală din lemn, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 250.000 de lei.

Pompierii militari au evacuat în totalitate bunurile aflate în interiorul clădirii și au limitat printr-o intervenție eficientă posibilitatea extinderii incendiului la clădirile aflate în imediata apropiere. Valoarea bunurilor salvate se ridică la suma de aproximativ 2.500.000 de lei.

Comentariile sunt inchise.