Instanța a respins propunerea de arestare preventivă a managerul SAJ Călărași

Media 2:41 pm - 28 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Instanța a respins propunerea de arestare preventivă a managerul SAJ Călărași

Instanța a respins propunerea de de arestare preventivă a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași în cazul managerului Serviciului de Ambulanță Județean, Dragoș Nicolae Alecu.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, procurorul Xenofonte Purcărea, a declarat joi, pentru www.mediacalarasi.ro, că procurorii au declarat recurs în acest dosar la Curtea de Apel București.

Alecu  Dragoș Nicolae este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu* fals intelectual, uz de fals și divulgare de informații nedestinate publicității.

Faptele imputate constau în aceea că, în perioada 2011 – 2013, atât el cât și alte persoane, în calitate de membri ai unor comisii de examinare, au fraudat examenele de ocupare a unor funcții de dispeceri și asistenți medicali în cadrul Serviciului Județean de Ambulanța Călărași.

Comentariile sunt inchise.