Incendiu la Cazino Bazar din municipiul Calarasi

Media 8:35 pm - 22 decembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Incendiu la Cazino Bazar din municipiul Calarasi

Pompierii militari au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge un incendiu produs marţi seara la Cazino Bazar din municipiul Călăraşi.

La faţa locului a fost nevoie şi de intervenţia unui echipaj de prim ajutor SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale unor persoane care au inhalat fum.

Vezi imaginile de la faţa locului:

IMG_1365IMG_1368IMG_1397IMG_1399

Update 23.12.2015 Buletin informativ ISU Calarasi:

Intervenţie la incendiu într-un spaţiu comercial din municipiul Călăraşi, pe strada Belşugului, lângă autogară

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au acţionat rapid pentru stingerea  incendiului cu două autospeciale de capacitate mărită timp de aproximativ 30 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte spaţii comerciale

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unei doze defecte situate într-un vestiar  

În data de 22.12.2015, ora 17.35, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Belşugului, lângă autogară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o anexă, proprietate individuală, aparţinând unei societăţi comerciale.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu foarte mult fum dens la nivelul unui vestiar de lângă grupurile sanitare, aflate la parterul imobilului respectiv, existând risc de extindere la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unei doze defecte dintr-un vestiar.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de  capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 30 de minute.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de prim ajutor SMURD pentru a acorda sprijin în cazul a trei persoane, două intoxicate cu fum şi una care a s-a tăiat într-un geam, toate cele trei persoane fiind în afara oricărui pericol.

În urma incendiului au ars: un dulap, şapte metri pătraţi plafon fals, două scaune, câteva haine şi recipiente în care erau depozitate materiale de curăţenie,  valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 2.000 de lei.

Din cauza incendiului s-au deteriorat o fereastră, o uşă şi o masă, iar zugrăveala  holului a fost afectată de fumul gros degajat de ardere.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte anexele învecinate şi la celelalte spaţii în care se aflau mai multe bunuri materiale, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 2.000.000 de lei. 

 

Comentariile sunt inchise.