Grav accident rutier produs pe DN3A

Media 4:41 pm - 8 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Grav accident rutier produs pe DN3A

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs luni pe DN3A.

Potrivit IPJ Călăraşi, luni dimineaţa, la ora 08.45, U. Silvia, de 53 ani, din municipiul Tulcea, a condus pe D.N 3 A, în afara localităţii Lehliu – Gară, judeţul Călăraşi, un autoturism marca Citroen, şi, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile unui carosabil uşor umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Autovehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, apoi a intrat într-un copac.  

Accidentul s-a soldat cu decesul lui B. Dobriţa, de 69 ani, accidentarea gravă a lui R. Vasilica, de 67 ani, şi accidentarea uşoară a lui B. Gheorghe, de 77 ani, toţi din comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, pasageri în autoturism, şi a conducătoarei auto.

Conducătoarea auto, U. Silvia, a fost preluată de un elicoper SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, iar S. Vasilica şi B. Gheorghe au fost preluaţi de echipajele de prim ajutor ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi SMURD şi transportaţi la Spitalul Lehliu Gară.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că U. Silvia nu se afla sub influenţa alcoolului şi poseda permis de conducere.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.
 

Comentariile sunt inchise.