Poliţiştii efectuează cercetări pentru tentativă de furt la Dor Mărunt

Media 4:18 pm - 8 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Poliţiştii efectuează cercetări pentru tentativă de furt la Dor Mărunt

Poliţiştii efectuează cercetări pentru tentativă de furt în cazul instalaţiei artizanale găsite la Dor Mărunt.

Potrivit IPJ Călăraşi, o echipă operativă complexă s-a deplasat pe raza comunei Dor Mărunt în seara de 06 octombrie a.c., pentru demararea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, după ce un cetăţean a descoperit o instalaţie artizanală pentru sustragerea de produs petrolier din magistrala de transport ţiţei Bărăganu-Călăreţi.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt au fost sesizaţi în data de 06 octombrie a.c., ora 16.00, de D. Mihail, de 25 ani, din comuna Dor Mărunt, sat Ogoru, cu privire la faptul că, în timp ce efectua lucrări agricole pe un teren amplasat pe latura de nord a localităţii, a agăţat cu plugul şi a secţionat o conductă din care a început să curgă produs petrolier.

Poliţiştii au găsit, îngropată în pământ la o adâncime de aproximativ 40 cm, o ţeavă secţionată. Reprezentanţii societăţii comerciale care administrează transportul ţiţeiului au procedat la decopertarea solului pentru debranşarea instalaţiei de la conducta magistrală.

Instalaţia artizanală a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, efectuate pentru identificarea suspecţilor şi tragerea acestora la răspundere penală. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca valoarea prejudiciului creat să fie stabilită de unitatea păgubită.

Comentariile sunt inchise.