EXPOZIȚIE DE PAȘTE, ORGANIZATĂ LA INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Media 7:51 pm - 26 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru EXPOZIȚIE DE PAȘTE, ORGANIZATĂ LA INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

În perioada 26 aprilie – 7 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași va fi organizată o expoziție cu tematică specifică Sărbătorilor Pascale.

Zeci de lucrări ale copiilor de la grădinițele „Țara Copilăriei” și „Amicii”, Centrul SERA – SDDVI și școlile gimnaziale Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazul din municipiul Călărași vor fi găzduite în cadrul acestei expoziții, organizate la inițiativa șefului Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Imaginația preșcolarilor și elevilor a fost transpusă în multiple desene pe planșe cu flori și ouă, personaje biblice, peisaje, iepurași în iarbă, coșulețe cu ouă decorate cu diferite modele populare și alte creații minunate, care vor bucura privirile vizitatorilor.

Sub îndrumarea învățătorilor și educatorilor, copiii au realizat și au pus la dispoziția polițiștilor coșulețe ornamentale, felicitări, iconițe și ouă încondeiate, toate confecționate manual.

Comentariile sunt inchise.