COMUNICAT DE PRESĂ Privind o acțiune de prevenire a corupției destinată salariaților din cadrul serviciilor publice locale

Media 4:23 pm - 27 noiembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESĂ Privind o acțiune de prevenire a corupției destinată salariaților din cadrul serviciilor publice locale

Joi, 26 noiembrie 2015, în sala de ședinte a sediului Primăriei Municipiului Călărași din strada Progresul nr. 23, a avut loc o acțiune de prevenire a corupției destinată salariaților din cadrul serviciilor publice locale, acțiune condusă de o reprezentantă a D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Călărași.

Astfel, politiști locali din cadrul Direcției Poliția Locală Călărași, salariați ai Direcției de Asistență Socială și Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor Călărași (SPCLEP, au fost informați despre Strategia Națională Anticorupție (SNA) 2012-2015, Strategia pentru Integritate a instituției, măsurile preventive anticorupție, codul de conduită al salariaților din sectorul public, avertizorul de integritate etc.

Celor 33 de participanți le-au fost prezentate competențele Direcției Generale Anticorupție, studii de caz și materiale video cu privire la fenomenul corupției.

Toți participanții au primit materiale de prevenire inscripționate cu mesaje de integritate.

Menționăm că aceste activități au fost realizate în temeiul protocolului de colaborare încheiat între Primăria Municipiului Călărași și D.G.A. – S.J.A. Călărași, și s-a înscris în Strategia pentru Integritate a Primăriei Municipiului Călărași și a Serviciilor Publice Locale, pe perioada 2015-2020, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Călărași, nr. 46/30.04.2015.

BIROUL DE PRESĂ

dgaDGA1

Comentariile sunt inchise.