GRACE DE MONACO (2D) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CUM SĂ ÎŢI DRESEZI DRAGONUL 2 (3D) . . . . . . . . . . .

Media 12:33 pm - 30 martie, 2014 Comentariile sunt închise pentru GRACE DE MONACO (2D) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CUM SĂ ÎŢI DRESEZI DRAGONUL 2 (3D) . . . . . . . . . . .

cum-s-i-dresezi-dragonulParcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor este acelaşi pt. filme 3D şi 2D:
–   8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani
– 12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani
Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului. Nu se efectuează rezervări.
Informaţii: tel: 0242-312800
 
 
 
 

5. GRACE DE MONACO  (2D)

20 – 26 iunie

Orele: 17,00; 20,00

 

Regia: Olivier Dahan

Cu: Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Paz Vega,Tim Roth

Gen film: biographic, dramă

Şase ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar deasupra vieţii aparent fericite a lui Grace de Monaco (Nicole Kidman) încep să se adune norii atunci când principatul său devine ţinta atacurilor liderului Franţei, generalul Charles de Gaulle. Filmul lui Olivier Dahan acoperă doi ani din mariajul lui Grace cu prinţul Rainier (Tim Roth), explorând atât relaţia din spatele uşilor închise, cât şi imaginea publică a celor doi.


6. CUM SĂ ÎŢI DRESEZI DRAGONUL 2  (3D)

Animaţie, dublat

20 – 22 iunie  şi   27 – 29 iunie

vineri orele: 12,30

sâmbătă, duminică, orele: 10,30;  12,30

Regia: Dean DeBlois

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă


7. TRANSFORMERS: EXTERMINAREA  (3D)

27 iunie – 3 iulie

Orele: 17,00; 20,00

 

Regia: Michael Bay

Cu: Jack Reynor, Mark Wahlberg

Gen film: aventuri SF

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de ingenioşi şi puternici oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul să învăţăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor.

 

8.

DIN GREŞEALĂ ÎMPREUNĂ  (2D)

4 – 10 iulie

Orele: 17,00; 20,00

 

Regia: Frank Coraci

Cu: Adam Sandler, Drew Barrymore

Gen film:  comedie 

După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-şi dea o nouă şansă?

 

9.

PLANETA MAIMUŢELOR: REVOLUŢIA  (3D)

11 – 17 iulie

Orele: 17,00; 20,00

 

Regia: Matt Reeves

Cu: Keri Russell, Gary Oldman, Judy Greer, Andy Serkis

Gen film.: SF

O populaţie aflată în dezvoltare, maimuţele evoluate genetic conduse de Caesar, sunt ameninţate de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reuşesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedeşte fragilă şi de scurtă durată, căci ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ

 

Întocmit,

Cornelia BOTKA

responsabil cinema                                                 

                                                                                 Manager CCJC,

 

                                                                               Penelopa Alina JIPA

 

Comentariile sunt inchise.