Buletin de presa – IPJ Calarasi

Media 10:41 am - 23 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Buletin de presa – IPJ Calarasi

Lehliu-Gară – conducător auto, aflat sub influenţa alcoolului, prins de poliţişti

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară au identificat, în noaptea de 21/22 septembrie 2015, pe o stradă de pe raza localităţii, pe un bărbat de 30 ani, care a fost implicat într-o altercaţie în trafic, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, fiind la volanul unui autoturism, G. Mircea, de 30 ani, din oraşul Lehliu Gară, ar fi adresat injurii altui conducător auto.

Poliţiştii, sesizaţi despre producerea incidentului, au stabilit că G. Mircea avea o concentraţie alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat şi l-au condus pe acesta la spital pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Dragalina – tractor, cu remorcă neînmatriculată, conduse de un bărbat fără permis, identificate în trafic de poliţişti

În dimineaţa de 22 septembrie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi l-au depistat pe S. Marius, de 58 ani, din comuna Dragalina, în timp ce  conducea un ansambu de vehicule, pe DC 16 în localitatea Constantin Brâncoveanu, fără a poseda permis de conducere.

Ansamblul era compus din tractor şi remorcă neînmatriculată.

Oamenii legii au demarat cercetări pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

DN 3 – biciclist, rănit grav

În după-amiaza de 22 septembrie 2015, Z. Emilian, de 25 de ani, din Bucureşti, a condus o autoutilitară pe DN 3 şi s-a angajat în depăşirea unui biciclist, care se deplasa pe aceeaşi direcţie şi s-ar fi dezechilibrat, fiind acroşat cu oglinda retrovizoare a autovehiculului.

Victima, D. Ghiorghe, de 66 ani, din comuna Lehliu, a fost rănită grav în urma accidentului.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările se efectuează în continuare pentru vătămare corporală din culpă.

 

Prinşi de poliţişti în timp ce braconau în apele Dunării

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi au depistat doi bărbaţi, care braconau în apele fluviului Dunărea.

La km fluviul 361, au fost prinşi P. Petronel, de 30 ani, şi N. Constantin, de 29 ani, ambii din municipiul Călăraşi, care foloseau o ambarcaţiune neînmatriculată, propulsată de un motor, în care a fost găsit un dispozitiv de pescuit electric. Cu ajutorul acestuia, cei doi bărbaţi au reuşit să captureze 10 kg de peşte din specia somn.

Ambarcaţiunea, motorul, dispozitivul electric, acumulatorul şi peştele capturat au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit electric, deţinerea aparatelor şi dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, electrocutare.

 

La km fluvial 345, pe malul drept al fluviului Dunărea, pe raza comunei comuna Lipniţa, judeţul Constanţa, a fost depistat T. Ionuţ, de 32 ani, din comuna Oltina, judeţul Constanţa, care ar fi achiziţionat de la marinarii de pe o navă şlep 3000 kg de porumb boabe, ambalat în saci ce se aflau într-un tractor cu remorcă, la momentul depistării.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă, întreaga cantitate de porumb fiind indisponibilizată.

ipjipj1JPGipj2ipj3ipj4

Comentariile sunt inchise.