APIA Calarasi – Informare de presa

Media 11:17 pm - 29 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru APIA Calarasi – Informare de presa

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1 martie – 26 aprilie 2013, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafață în anul 2013, un număr de 753.168 cereri de plată, pentru o suprafață de aproximativ 4,3 milioane hectare.
Dintre cei 753.168 de fermieri care au depus cereri de plată, 753.167 fermieri au completat declarația de suprafață utilizând aplicația IPA Online și doar un singur fermier a depus cerere în mod clasic.
Reamintim că APIA a lansat la data de 1 martie 2013 Campania de primire a cererilor de sprijin pentru schemele / măsurile de sprijin pe suprafață pentru anul în curs.
Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafață fermierii trebuie să depună la Centrele APIA, în intervalul 1 martie – 15 mai 2013, o singură cerere de plată. Pentru depunerea cererilor de plată începând cu data de 16 mai se vor aplica penalități de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. După data de 10 iunie 2013 cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.
APIA invită fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la centrul județean sau local la care sunt arondați, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform invitației primite / programării afișate la centrele APIA.

DIRECTOR EXECUTIV
Marinela DINULESCU

Responsabil Relații Publice și Comunicare
Alina Elisabeta POPA

Comentariile sunt inchise.