Acțiunea jandarmilor călărășeni „Cartea ta poate aduce un zâmbet!” – la a III-a ediție

Media 11:19 pm - 29 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Acțiunea jandarmilor călărășeni „Cartea ta poate aduce un zâmbet!” – la a III-a ediție

Astăzi, 29 aprilie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași a pus capăt colectei de carte „Cartea ta poate aduce un zâmbet! – ediția a III-a”, acțiune pornită din suflet, la inițiativa unui grup de tineri ofițeri, în cadrul căreia au fost strânse peste 400 volume.
Cu portbagajul plin de cărți, în jurul orei 13.00, am ajuns la Școala „Florența Albu” din comuna Vâlcelele, unde am fost primiți cu drag de către directorul școlii, doamna Maereanu Anișoara, dar și de copii. „Aveam nevoie de aceste cărți, copiii neavând acasă biblioteci personale. Nu toți elevii noștri au acces la internet, iar pentru mulți dintre aceștia, lectura reprezintă un mod plăcut de a petrece timpul liber.” – ne-a declarat, încântată, doamna Maereanu Anișoara.
Acțiunea jandarmilor s-a adresat celor care au avut acasă cărți pentru copii și tineri, cărți de povești, beletristică sau de specialitate, de care se puteau despărți pentru a bucura un copil.
Acest proiect se află la cea de-a a treia ediție, la primele două ediții cărțile donate de jandarmi ajungând la școlile din localitățile Modelu și Roseți.
…………………………………………………………………………………………………………
Școala poartă denumirea după numele poetei Florența Albu, născută în satul Floroaica, comuna Vâlcelele și aici învață 205 de elevi și preșcolari, pregătiți de 19 cadre didactice.

Comentariile sunt inchise.