ANOMALII LA FRF – Uite programul, nu –i programul!

Media 10:08 pm - 11 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru ANOMALII LA FRF – Uite programul, nu –i programul!

În mai puțin de două săptămâni ar trebui să înceapă noul campionat la futsal 2012-2013, însă programul este incert. Dacă acum 10 zile țintarul ligii I a fost stabilit prin tragere la sorți și afișat pe site-ul FRF între timp aceasta a luat o alta hotărâre. Programul pe site nu mai există iar din surse bine informate comitetul executiv în frunte cu Mircea Sandu nu dorea ca echipa Interteliu Brașov să participe în cadrul acestui campionat, ea fiind retrogradata în campionatul trecut.Astăzi FRF a revenit asupra deciziei, iar Interteliu Brașov va participa în acest campionat.Întrebat despre anomaliile din cadrul FRF patronul echipei Smart Bucuresti a precizat: „Anomaliile sunt din cauza hibelor din regulament. Dacă până acum în regulament scria negru pe alb că o echipa retrogradată nu mai are voie să participe la cererea sa în noul campionat al ligii I, acum regulamentul s-a schimbat peste noapte, o echipă retrogradată din liga I în liga a doua, în cazul în care va depune cerere sa participe în prima liga aceasta îi este acceptată, cu conditia ca echipa să prezinte susținere financiară.”

Smart Ionescu a rămas singura echipă de futsal din București, după ce Metropolis ( liga II) s-a retras din motive financiare.

PR Manager, Irina CIOROBA

0741.176.147

Comentariile sunt inchise.