ADR Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenților

Media 7:46 pm - 1 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru ADR Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenților

În data de 8 iulie, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza o selecție pentru angajarea, pe perioada vacanței de vară, a unor studenți care urmează cursurile unei facultăți economice sau tehnice, în ani terminali. Aceștia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituții din regiunea Sud Muntenia.

Selecția studenților se va face pe baza CV-urilor (CV Europass). Pentru a participa la selecție, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoțit de o adeverință care să ateste faptul că au statutul de student și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță. Interviul la care vor fi chemați candidații selectați va avea loc în data de 8 iulie, ora 10:00, la sediul ADR Sud Muntenia.

Programul destinat în exclusivitate studenților se derulează începând cu anul 2007. Prin această inițiativă, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia dorește să ofere avantajul familiarizării studenților cu programele finanțate de Uniunea Europeană și cu un mediu de lucru performant. Totodată, se dorește ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenților. În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor.

Despre acest program, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a declarat, în cadrul unui eveniment destinat tinerilor din Călărași, următoarele: 
„De șase ani derulăm la nivelul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia un program în care, pe perioada vacanței de vară, angajăm studenți călărășeni. Nu o să vă vină să credeți câți copii de valoare sunt în Călărași, care, din păcate, din cauza ofertei destul de timide pe care o au la terminarea studiilor se risipesc în cele patru zări. Pentru noi este o mare bucurie să primim în rândurile noastre tineri valoroși. Este al șaselea an în care condițiile ne-au permis să angajăm studenți și sperăm ca inițiativa noastră să contribuie la dezvoltarea lor profesională ulterioară. În plus, oferim posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor, iar acest lucru poate constitui un aport la efortul de a păstra în regiune persoane calificate”.

Mai multe detalii despre concurs puteți citi pe site-ul ADR Sud Muntenia, link: http://www.adrmuntenia.ro/stiri/744/agentia-pentru-dezvoltare-regionala-sud-muntenia-relanseaza-programul-destinat-i.html.

Comentariile sunt inchise.