A căzut în “plasa” jandarmilor

Media 9:50 am - 4 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru A căzut în “plasa” jandarmilor

Miercuri, 02 septembrie a.c., în jurul orei 21.50, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Olteniţa, a depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna Spanțov, care pescuia în lacul Marotin, în apropierea comunei Chiselet, cu ajutorul unor unelte tip halău, fără a deţine autorizaţie.

Jandarmii au procedat la stoparea activităţii infracţionale, au întocmit actul de sesizare şi au ridicat uneltele de pescuit în vederea predării organelor de urmărire penală.

În perioada 31 august – 03 septembrie a.c., peste 130 de jandarmi au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor la nivelul judeţului Călăraşi, însumând aproximativ 38 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 30 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 6700  lei.

De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 4 infracţiuni, dintre care 3 în mod independent și 1 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 4 autori.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.