800 locuri de muncă în domeniul agricol – Spania, oferite prin rețeaua EURES

Media 10:59 am - 19 august, 2015 Comentariile sunt închise pentru 800 locuri de muncă în domeniul agricol – Spania, oferite prin rețeaua EURES

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi (AJOFM) aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul că Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a primit din partea firmei Surexport Campania Agraria SL cu sediul în Huelva –Spania o ofertă de 800 de locuri de muncă pentru sectorul agricol (recoltat căpşuni) Spania.  

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Selecția  va  avea loc în perioada    25-29 ianuarie 2016 și se va desfășura în locații ce vor fi comunicate ulterior.

Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare este 15  februarie 2016. Timpul  de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi /39 de ore pe
săptămână împărţite în șase zile. Ziua a șaptea este zi de odihnă care poate să nu
coincidă cu duminica. Programul  de  lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor  6,5  ore  de  lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Salariul  oferit  este  de  40  euro  brut /zi, conform Convenţiei colective  aplicabile, plătibil  la  două  săptămâni  prin transfer bancar. Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Nu există posibilitatea cazării solicitanților barbați în cadrul firmei.

Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care lucrătorul le va primi în timpul lucrat la firmă.

Perioada  de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât și angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă, în  perioada  de  probă, decizia  de  reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului, costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Pot participa la selecție atât persoane care dețin NIE (număr de identificare a străinilor) cât și persoane care nu au mai lucrat în Spania.

Persoanele interesate din județul Călărași trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călărași pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente:  cererea tip (se completează la sediul Agenției), cazier judiciar, adeverința medical cu mențiunea  "apt pentru muncă", CV model Europass în limba română.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242/315798. Persoană de contact – Donciu Simona, asistent EURES.

Compartimentul  Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

Comentariile sunt inchise.