Ziua Internationala a Rromilor sarbatorita la Calarasi

Media 8:34 am - 10 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Ziua Internationala a Rromilor sarbatorita la Calarasi

Pe data de 08 aprilie 2013, cu ocazia aniversarii Zilei Internationale a Rromilor, Asociatia Centru Comunitar Oborul Nou Calarasi a sarbatorit alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice locale, reprezentanti ai ONG-urilor, membrii din comunitate si 50 de elevi proveniti din grupuri populationale vulnerabile.

In cadrul evenimentului s-a prezentat un istoric al Zilei Internationale a Rromilor. De asemenea au fost prezentate activitatile derulate in perioada 2009-2013 si desfasurate de catre membrii fondatori impreuna cu elevii participanti la eveniment.

Membrii fondatori ai asociatiei sunt Arsene Nicolae (presedinte), Ene Corina (vicepresedinte) si Arsene Maria (secretar). Asociatia este sprijinita si de mai multe persoane, voluntari, cadre didactice din cadrul scolii gimnaziale Carol I, invatamant special integrat, scoala gimnaziala nr 7 Calarasi si membrii din comunitatea Obor Nou.

Cu aceasta ocazie reprezentantii asociatiei au premiat cei 50 de elevi inscrisi in cadrul Centrului Comunitar Oborul Nou pentru implicare activa in cadrul activitatilor scolare si extrascolare in perioada 2009-2013.

Scopul asociatiei consta in promovarea programelor si proiectelor pentru grupurile vulnerabile in domeniile: educatie, sanatate, asistenta sociala, dezvoltare comunitara, cultura si economie sociala.

In perioada urmatoare va fi organizata o sedinta de lucru in vederea extinderi numarului de membri si a Consiliului Director al asociatiei.

Reprezentantii asociatiei au multumit presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu si primarului Daniel Stefan Dragulin pentru sprijinul acordat in derularea evenimentului. 

Comentariile sunt inchise.