BĂRBAT, CONDAMNAT LA 17 ANI DE ÎNCHISOARE PENTRU OMOR DEOSEBIT DE GRAV, PRINS DE POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI

Media 8:06 am - 10 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru BĂRBAT, CONDAMNAT LA 17 ANI DE ÎNCHISOARE PENTRU OMOR DEOSEBIT DE GRAV, PRINS DE POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI

În seara de 09 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din Călărași au depistat pe raza municipiului București pe un bărbat, care a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 17 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.
După multiple investigații efectuate și în urma informațiilor obținute, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Orașului Budești au identificat și reținut pe S. Niculae, de 38 ani, din comuna Șoldanu, județul Călărași, urmărit național în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 03 aprilie a.c. de Tribunalul Călărași.

Acesta a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 17 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav.

Fapta a fost comisă în luna noiembrie 2007, pe raza comunei Șoldanu, județul Călărași. Acesta a pătruns în locuința unei femei de 83 ani, de origine coreeană, pe care a tâlhărit-o, sustrăgând materiale de construcții, apoi a aplicat victimei multiple lovituri în urma cărora a decedat.

S. Niculae a fost depistat în seara de 09 aprilie a.c. pe raza municipiului București, fiind escortat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Comentariile sunt inchise.