“Ziua AJOFM – Ziua Porților Deschise”

Media 8:58 pm - 5 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru “Ziua AJOFM – Ziua Porților Deschise”

În data de 10 decembrie 2013, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași organizează “Ziua porților deschise”. Alegerea acestei date este prilejuită de faptul că 10 decembrie este declarată Ziua ANOFM,  iar  în 2013 se împlinesc 15 ani de la prima întâlnire a Consiliului de Administrație al instituției.

Persoanele interesate de serviciile oferite de AJOFM Călărași sunt  așteptate la sediul nostru,  pe tot parcursul zilei de 10 decembrie 2003, salariații Agenței  fiind diponibili de a răspunde tuturor întrebărilor adresate de către invitați. Acțiunea se va desfășura simultan atât la  sediul din Călărași, cât și la Agenția Locală din Oltenița.

”Dorim să stabilim un contact cât mai bun cu cetățenii,  să consolidăm încrederea acestora în serviciile oferite de instituția noastră, să devenim un aliat de nădejde al celor care caută un loc de muncă, să fim mai aproape de problemele oamenilor.  Într-o perioadă de criză economică,  ne dorim să fim priviți mai mult decât ca pe o instituție care se ocupă de  plata drepturilor cuvenite persoanelor neîncadrate.  Vrem să fim un partener pentru cei ce se află într-un impas în viață, din punct de vedere profesional, să fim alături de persoanele care își doresc un nou început, o reorientare profesională, dar și să sprijinim angajatorii pentru a crea locuri de muncă.” a declarat domnul Nicolae CHIRANA, director executiv al AJOFM Călărași.      

Responsabil mass-media

Donciu Simona

Comentariile sunt inchise.