În ianuarie 2014, selecție pentru domeniul agricol – Spania

Media 9:02 pm - 5 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru În ianuarie 2014, selecție pentru domeniul agricol – Spania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași (AJOFM) aduce la cunoștința persoanelor interesate faptul că Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a primit o ofertă  locuri de muncă pentru sectorul agricol (cules căpșuni) Spania, pentru care va organiza în perioada următoare o selecție.

Sunt solicitate persoane cu condiție fizică bună pentru munca la câmp.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimativă de angajare fiind 15.02.2014.  Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / în 6 zile/ 39 de ore pe săptămână.

Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi, iar contribuțiile datorate sunt 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare medicală.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator și se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.

Selecția va avea loc la Slatina, în perioada 15-16 ianuarie 2014.

Pot participa la selecție doar persoanele înscrise în baza de date a AJOFM Călărași și numai pe baza invitației de participare emisă de către instituție.

Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Călărași cu un dosar care sa cuprinda: copie CI, cazier judiciar, adeverinta de la medicul de familie (cu mentiunea: clinic sanatos – apt de muncă), Curriculum Vitae Europass în limba română.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242315798 – AJOFM Călărași.  Persoană de  contact Donciu Simona.

Responsabil mass-media,

Simona DONCIU

Comentariile sunt inchise.