TÂRGUL DE AFACERI CĂLĂRAȘI – organizat în cadrul proiectului „Depășirea obstacolelor– Infrastructură de afaceri și servicii integrate transfrontaliere în zona District Silistra – Județ Călărași”

Media 9:45 pm - 2 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru TÂRGUL DE AFACERI CĂLĂRAȘI – organizat în cadrul proiectului „Depășirea obstacolelor– Infrastructură de afaceri și servicii integrate transfrontaliere în zona District Silistra – Județ Călărași”

Consiliul Județean Călărași, în colaborare cu Alianța pentru Inițiative Regionale și Civice, Silistra-Bulgaria – partener lider,  Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Călărași și Camera de Comerț și Industrii Silistra – Bulgaria, în calitate de parteneri, implementează proiectul „Depășirea obstacolelor – structura integrată de afaceri și servicii în regiunea Silistra – Călărași”, proiect finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007 – 2013, axa prioritară 3, domeniul major de intervenție 3.1.

Una dintre activitățile proiectului este reprezentată de organizarea “Târgului de Afaceri Călărași”, activitate prin care se dorește revigorarea condițiilor de desfășurare a cooperării transfrontaliere în domeniul afacerilor și încurajarea colaborărilor antreprenoriatului în zona District Silistra – Județ Călărași.

La acest eveniment sunt invitați să participe agenți economici din localitățile Silistra și Călărași, care activează în diferite domenii (agricultură, fabricarea materialelor de construcții, construcții, servicii, industria alimentară, tipărire materiale, etc) precum si publicul larg, interesat să cunoască mediul de afaceri transfrontalier.

Evenimentul va avea loc în data de 03.12.2013, începând cu ora 10.30, la sediul Centrului de Afaceri Călărași, Chiciu.

Informații suplimentare: Consiliul Județean Călărași, Direcția de Dezvoltare Regională și Relații Externe, tel. 0242 311 301, fax. 0242 314623. Persoană de contact: Daniel ȘTEFAN, Director Executiv, email: daniel.stefan@calarasi.ro.

Comentariile sunt inchise.