Rezultatele acţiunilor de inspecţie şi control efectuate de inspectorii D.S.V.S.A. Călăraşi în perioada 01 – 08.09.2012

Media 12:17 pm - 10 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Rezultatele acţiunilor de inspecţie şi control efectuate de inspectorii D.S.V.S.A. Călăraşi în perioada 01 – 08.09.2012

 

Pentru a evita apariţia toxiinfecţiilor alimentare, inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi, in perioada 1-8 septembrie 2012, au efectuat controale zilnice la ,,Târgul de Toamnă’’ din municipiul Calarasi.

Echipele mixte de inspectori ai DSVSA Calarasi au controlat 29 de unitati din care 23 de unităţi de alimentaţie publică, 6 unitati de patiserie, privind condiţiile igienico-sanitare, calitatea produselor de origine animala si nonanimala, documentaţia care atestă conformitatea acestor produse, trasabilitatea produselor comercializate, termenele de valabilitate şi condiţiile de păstrare. 

Au fost prelevate un numar de 58 probe  urmărindu-se calitatea şi salubritatea materilor prime şi a produselor finite, prin examinare fizico chimica, examinare microbiologică, in vederea stabilirii inocuitatii microbiologice si calitatii produselor din punct de vedere fizico chimic.

Probele analizate in cadrul LSVSA Calarasi s-au încadrat în standardele admise, cu rezultate negative.

D I R E C T OR   E X E C U T I V, Dr. Gheorghe Drăgănică

Comentariile sunt inchise.